Renovation plans for nelson h.s. irk some bateman parents insidehalton.com

“At the SEAC meeting and the board meeting earlier this month we addressed misconceptions regarding parking and traffic flow, and the purposeful placement of the Community Pathways Program at the front of the building at Nelson H.S.,” said Mark Zonneveld, superintendent of student services.

“The board promised families that there would be an enhanced learning environment, ‘purpose-built’ rooms and even greater access to programs. Director (Stuart) Miller even mentioned getting a therapy pool. Instead, the opposite is true,” she told the Post in an email.

“There are currently two lifts in the school. The renovation will include the installation of a full-size elevator in place of one of the lifts.


An elevator is larger than a lift. There (also) was a commitment to investigate the appropriateness of a therapy pool,” he told the Post.

“It’s clear these designs came out of necessity, as in, where can we squeeze these kids in, and because there wasn’t the space they weren’t able to come up with the enhanced learning environment they promised. This is extremely disappointing for all parents and, once again, Bateman students lose.”

“At the SEAC meeting and the board meeting earlier this month we addressed misconceptions regarding parking and traffic flow, and the purposeful placement of the Community Pathways Program at the front of the building at Nelson H.S.,” said Mark Zonneveld, superintendent of student services.

“The board promised families that there would be an enhanced learning environment, ‘purpose-built’ rooms and even greater access to programs. Director (Stuart) Miller even mentioned getting a therapy pool. Instead, the opposite is true,” she told the Post in an email.

“There are currently two lifts in the school. The renovation will include the installation of a full-size elevator in place of one of the lifts. An elevator is larger than a lift. There (also) was a commitment to investigate the appropriateness of a therapy pool,” he told the Post.

“It’s clear these designs came out of necessity, as in, where can we squeeze these kids in, and because there wasn’t the space they weren’t able to come up with the enhanced learning environment they promised. This is extremely disappointing for all parents and, once again, Bateman students lose.”

“At the SEAC meeting and the board meeting earlier this month we addressed misconceptions regarding parking and traffic flow, and the purposeful placement of the Community Pathways Program at the front of the building at Nelson H.S.,” said Mark Zonneveld, superintendent of student services.

“The board promised families that there would be an enhanced learning environment, ‘purpose-built’ rooms and even greater access to programs. Director (Stuart) Miller even mentioned getting a therapy pool. Instead, the opposite is true,” she told the Post in an email.

“There are currently two lifts in the school. The renovation will include the installation of a full-size elevator in place of one of the lifts. An elevator is larger than a lift. There (also) was a commitment to investigate the appropriateness of a therapy pool,” he told the Post.

“It’s clear these designs came out of necessity, as in, where can we squeeze these kids in, and because there wasn’t the space they weren’t able to come up with the enhanced learning environment they promised. This is extremely disappointing for all parents and, once again, Bateman students lose.”